24 Şubat 2009 Salı

Kadikoy deki alisveris merkezleri

Kadıköy deki alışveriş merkezleri

Öncelikle herkese merhaba;

Kadıköyde birçok alışveriş merkezi açıldı. Bunlardan en çok bilineni tabiki carrefour. Son olarak Kadıköy Yenisahra’da açılan Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence merkezi açıldı ve Kadıköy deki alışveriş merkezi sayısı 6 oldu. Tüykiye genelin de bu rakam 128 civarı.


Tepe Nautilus: Eylül 2002'de Acıbadem'de açıldı. Tepe Nautilus’'a her hafta ortalama 220 bine yakın ziyaretçi geliyor. Yaklaşık olarak 4 ay Tepe Nautilus da çalıştım. Teknosa da görev aldıydım ve hafta sonu inanın adım atılmıyor. Resmen bir alışveriş çılgınlığı var.

Palladium: Yenisahra'daki Palladium, konut, işyeri ve alışveriş merkezinden oluşan 205 bin metrekarelik bir kompleks. Daha önce 1 kez arkadaşlarımla gittim. Hafta içi gayet sakin bir ortamı var. En üstte kafesi mevcut.

İçerenköy CarrefourSA:
İstanbul'un en eski alışveriş merkezlerinden olan Kozyatağı CarrefourSA e5 yolu üzerinde Kadıköye giderken sağda bulunmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu kalabalıktır.

İçerenköy Bauhaus: E-5 Karayolu'nun hemen yanında olup İçerenköy [Kozyatağı carrefour] ile bitişiktir.

Kozyatağı Metro: E5 karayolu üzerinde CarrefourSA yı geçtikten 200 metre sonra sagda yer almaktadır. Bu mağazaya normal ziyaretçi alınmamaktadır. Dükkanı veya şirketi olan kişilere çıkartılan metro kart ile ziyaret edilmektedi. [bildiğim kadarıyla]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder